1. Click here to become an Official Member of BMW Club Malaysia Download Form

Issue with quick replies

Discussion in 'Site Enquiries, Comments and Suggestions' started by Mavik, Jan 18, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mavik

    Mavik New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    1,485
    Likes Received:
    435
    Is it me only or is anyone else facing issues when you click "Post quick reply"?

    Whenever I use the Post Quick Reply feature, the board just says "saving" posts but doesn't go to the next screen to show the post has been done.

    It just hangs there.
    Screen Shot 2014-01-18 at 9.05.33 PM.png
     
  2. cyne

    cyne Club Guest

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Messages:
    278
    Likes Received:
    40
    Yes, this interface is buggy man... the dog.....
     
  3. jarance

    jarance Founding Member

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Messages:
    14,742
    Likes Received:
    233
    The adminstrator is working on it. Just refresh the screen for the time being.
     
  4. UnoS

    UnoS Official member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    508
    Likes Received:
    65
    same happened to me........ all the info i type in not appear .. but when press quick reply or quote... previously type info available in below preview windows
     
  5. Tom

    Tom Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2014
    Messages:
    23
    Likes Received:
    15
    Guys, do try again, quick replies wouldn't get stuck in "Saving Post" from now on
     
  6. Mavik

    Mavik New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    1,485
    Likes Received:
    435
    Testing quick reply post
     
  7. Mavik

    Mavik New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    1,485
    Likes Received:
    435
    Great, it works now! Thanks!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page